Tjuvkik in i Tuvas rum!

Det är inte alls klart. Alla tavlorna och en urfin tygvepa med ugglor ska upp. Fondväggen ska tapetseras med tapeten som Tuva valde (dyraste tapet i huset får hon…) och jag funderar på att köpa några lackbord (bra lekhöjd på dem) från Ikea som dockskåp och allt det som står längs den väggen kan stå på. En matta borde komma in också.

Men än så länge ser det ut så här:

Hmmm… När jag gick för att hämta kameran så var allt städat. Under den tiden har hon hunnit vart i dockskåpet, pippihuset och pigtittaren…

Jag är ju liiiiite små störd. Jag valde att fixa rummet som var fyllt med annat krafs när jag var själv hemma med båda barnen. Flytta säng, billybokhylla, tusen miljoner pärlade halsband och allt annat kanske var lite väl… Mycket. Men det gick! Och det gick dessutom bra. Sånt gör mig fånigt stolt och nöjd över mig själv. :-)

6 thoughts on “Tjuvkik in i Tuvas rum!

    • Japp, det är vårat gamla. :-) Hon verkar nöjd, hon har aldrig lekt inne på sitt rum förut men nu kan hon sitta där och leka. Perfekt. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *