Tisdag och onsdag

På förmiddagen så ringde Tuva till sin morfar och undrade om de inte kunde åka och bada idag. ♥ Och de kunde de så klart! Så jag, pappa/morfar, Tuva och Ville åkte iväg till Länna badet och hängde där i ett par timmar. Mys!

Sen bjöd pappsen på glass och vi åkte med hem till mamma och pappa och fick mat, idag igen. Men jag bjöd iallafall på kaffe och bullar på stranden. ;-)

Vid fyra så började det mulna på, och Tuva var galet trött eftersom hon inte sovit middag utan bara härjat på så då fick vi skjuts hem av pappa. Tuva slockande framför Alvin och gänget 2 (ny favorit film) och jag kunde vila i en halvtimme innan pappan i det här huset kom hem. :-)

Men det bästa är ju att jag såg på smhi att det bara är en enda stor sol imorn, så jag fick Simon att vara ledig så att vi kan åka iväg på badutflykt imorn! Yey! Troligtvis så åker vi till Östhammar och Krutudden.

Lovely, lovely, lovely. :-)

5 thoughts on “Tisdag och onsdag

  1. Va härligt! Hoppas ni får en riktigt härlig dag imorgon!

    Och JA – nu är det sablarns nära:-) Otroligt pirrigt samtidigt som jag känner mig lugnare än på länge. Det blir innan jul liksom haha:-)

    Ha en skön kväll och som sagt bra morgondag med sol och bad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *