Tips på buget fuskmockakjol

Jag måste bara tipsa om den här fina kjolen som finns på h&m’s barnavdelning.

Det är rea på den nu, därav det låga priset, så jag klickade hem en i strl 170 till mig. Hämtade ut paketet i onsdags, och jag blev verkligen positivt överraskad! Den är mycket finare i verkligheten, storleken är väl en motsvarande S (jag fick igen den trots min lilla babybula som är kvar).

Mjuk och härlig i fuskmocka med fickor i sidorna.

Ska fota (fick hem två andra saker också) så kommer den upp här sen. :-)

 

5 thoughts on “Tips på buget fuskmockakjol

  1. barnavdelningen säger du….. hur stort är egentligen 170?! hur smal måste man va lixom?!
    den e ju både snygg och billig.

    Passar även på att ge en varm kram med tanke på din mamma.
    *Kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *