>Tidigare års valborgfirande

>

Ja, alla som någon gång vart i Uppsala 30:e april vet att valborgsfirandet är enormt. Kanske det största på hela året? Jag skulle kunna tippa på det. Jäklar vad skoj man haft genom åren! Här kommer några bilder som jag hittade på datorn från tidigare år:

En väldigt ljushårig Sara, först i slottsbacken (där hängde man ju när man var yngre) med Erika och Lill-Carro, och sen var det party hemma hos mig i Årsta med Stor-Carro.

Ett väldigt regningt valborg var det uppenbarligen! Under ett paraply med Erika i Slottsbacken tillbringades dagen 2005.

Nu har vi flyttat oss från Slottsbacken till Ekonomikumparken (jag och lillasyster Emma på bilden) på dagen, aningens bättre där med scen och allt! 2006 slog vi på stort och gick på champagnegalopp (jag och Carro som är rädda om vårat smink och hår på bilden, hehe!)också, heeeeeeelt galet. PARTY!

Jag och brorsan i Ekonomikumparken, party! Och sen jag på fest på kvällen och gör klassiska "smyg-posen". Är det någon som kan den så är det jag.

2008 så låg vi ju på bb med en alldeles ny Tuva, så då blev det så klart inget party. Men iår så röjde jag och Tuvisen i Ekonomikumparken igen! Nu är vi nyss hemkomna, lillan slocknade i vagnen på vägen hem och jag ska få i mig lite mat.

Bilder kommer senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *