The weekend

I fredags så åkte jag och Tuva upp med tåget (som ”bara” var 30 min försenat) till Avesta där Faster Sara hämtade upp oss. Så spenderade vi fredagseftermiddagen hemma hos henne. Mysigt. Sen skjutsade Sara oss till ”Farmor och Farfar” där det blev god middag och Simon anslöt.

När Tuva somnat så badade jag och Simon bubbelbad och drack jokk-martini. Mums! ♥

På lördagen så åkte jag och Simon hem, och Tuva stannade kvar hos sin farmor och farfar. Vi skulle ju på inflyttningsfest på kvällen! Festen den roligaste på länge, men när vi kom in på Flurran så blev jag dödstrött. Höll nästan på att somna! Så det blev till att åka hem tidigt… Och så blev det en låååååång sovmorgon idag innan Tuva kom hem vid 13.00. Min lilla mysunge!

På eftermiddagen så dök även pappa, Linnéa och Philip upp på skidor så då hakade jag på dem hela vägen hem till dem. Härligt med skidtur i strålande sol! Riktigt bra spår är det nu, så jag ska tamigtusan ta mig ut någon (några är väl lite för mycket att hoppas på…) kväll i veckan med pannlampan. :-) Sen fick jag skjuts hem, och då hämtade vi upp Erica på vägen så sen var det två småtjejer som lekte/röjde här hemma. Men skoj hade de!

Är det någon som är nöjd med sin helg så är det nog Tuvisen. :-)

Och jag med för den delen.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *