>The end.

>

Jag har bestämt mig för att sluta med fotbollen. Känns tråkigt och som att jag blivit gammal tillslut men samtidigt skönt att slippa dåliga samvetet och veta att jag har många lediga sommarhelger att se fram emot! Att ha spelat fotboll i 22 år får väl räcka?

Jag har inte motivationen till att fortsätta, för ska jag göra det så får jag ju prioritera mina Tuva-lediga stunder till fotbollen, och det är jag inte villig till. Nej, då vill jag ju träffa kompisar, shoppa och partaja!

Fast lite tråkigt känns det ju också, jag tycker ju verkligen att det är kul att spela fotboll! Jag vill bara inte lägga någon tid på det. Hehe.

Hade det vart så att jag inte var 10-15 år äldre än större delen av laget så hade det ju vart en annan femma, som när jag spelade i Vaksala så spelade ju nästan hela kompisgänget också! Men det är ju div tre, och det orkar jag ju defenitivt med och så har ju alla mina kompisar slutat där också. Ja, hade man kunnat slå två flugor i en smäll att med ett spela fotboll och träffa kompisar så hade det vart en annan femma (och en annan femma är Emma? Trååååååkigt skämt, hon har ju 5 på ryggen. Haha!)

Nej, nu ska jag passa på att sminka mig medans Tuva sover (fast alltid när jag skriver så, så tar det ca 2 min sen hör jag skrik innifrån sovrummet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *