TGIF! (+påminnelse om tävlingen)

Jamensådärja, då var det FREDAG igen! :-)

Och jag har ännu en helg att se fram emot.

Idag kommer min gamla jobbarkompis Linda och hennes två kids på en liten playdate, det ska bli riktigt skoj. Var länge sen! Sen när Simon kommer hem så åker vi upp till Söderbärke till hans föräldrar. Imorgon hoppas jag att vi hinner med ett besök på Dacapo (de har möbler och små pryttlar som är secondhand och är super billigt! Där kan man fynda. :-)) och Nisses. Mina två favorit affärer. ;-)

Sen kanske vi ska ut och äta någonstans på lördagkvällen, bara jag och Simon. Det händer ju inte särskilt ofta så det ska bli riktigt mysigt. :-) Tuva ser fram emot att leka med farmor och farfar och bada i stooooora badkaret. Hihi.

På söndag blir det hemfärd igen.

Men hörrni, GLÖM INTE BORT MIN TÄVLING! Vinstchansen är SKIIIIIT stor.

Tävla, tävla, tävla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *