>Tävling – barnkläder!

>

Så, här kommer tävlingen med barnkläder från www.pingpongbarnklader.se i potten!

Jag har valt ut 4 alternativ (en i varje "kategori") och du gör så att du kommenterar och skriver vilket alternativ du vill ha, en motivering och vem du ska ge plagget till. Obs! Glöm ej storlek!

Sen kommer Tuva att få välja den hon tycker är bäst och vinnaren presenteras här på bloggen efter att tävlingen avslutats den 21/4. Ni har alltså en hel vecka på er att tävla. Vill ni tävla om fler alternativ och har fler personer som ni vill ge till så får ni så klart tävla fler gånger.

Alternativ 1 "Flicka 56-86"

Svart munkjacka med svart vitt randigt foder i luvan. Rött broderat LUNDMYR hjärta på ena fickan. Blixtlåset är fodrat på insidan för att skydda den känsliga babyhuden.

Storlekar 50, 60, 70, 80. Värde: 299:-

Alternativ 2 "Pojke 56-86"

Vår babybadcape kommer nu i ny modell med tre cuties broderade på huvan och vårt cutiestryck på baksida i mjuk bomullstrikå. Insidan är som tidigare gjord i vit bomullsfrotté för alla badälsklingar. Kan med fördel användas både som filt och som badcape. Kommer förpackad i en lyxig organzapåse. Mått: 76 x 76 cm . Tvättas i 40°C.

Storlekar: Onesize. Värde: 299:-

Alternativ 3 "Flicka 92-98"

Söt och praktisk strykfri flickbyxa med justerbar midja. Byxan har ett smalrandigt rött, rosa och vitt mönster. Flickbyxan har två tuffa framfickor med söta rosa dragkedjor och dekorativa röda knappar på. Byxan stängs i midjan med dragkedja och knapp.

Storlekar: 92, 98. Värde: 299:-

Alternativ 4 "Pojke 92-98"

T-shirt för pojkar med tryck och applikation fram. Kort ärm och rund hals. T-shirten knäpps med två tryckknappar på vänster axel. Plagget är ljusgrå med gula sömmar.Tillverkad i 100 % mjuk bomull.

Storlekar: 92, 98. Värde: 149:-

Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *