Tapethelvetet

Jag ville ju ha vitt, eller så nära vitt man kan komma på billiga tapeter. ;-)

Jag tycker att tapeter är snudd på vit när man jämför med något vitt, men på väggen så är det ljust grå/lila! Åh!


Måste vara något med ljuset, för visst stämmer färgen på det tapetserade med en bit otapetserad om jag håller mot väggen.

Gah. Ska jag behöva måla över det alldeles nytapetserade (och riskera att Simon mördar mig? Om bloggen plötsligt blir tyst så vet ni vad som jag bestämt mig för och vad Simon tyckt om det… ;-) ) eller är det att vara petig?

Det ska upp hyllor och ett träd (mer om det sen) och då kanske man ändå inte bryr sig så om tapeterna?

3 thoughts on “Tapethelvetet

  1. Rubriken kunde inte vara mer talande till mig! Tapetserade åt mina föräldrar i helgen, vit tapet, trodde de (och jag…). Men se näe, det var den minsann inte! Slutade med att jag målade över skrotet, först då blev det som det skulle… Suck… Förstår din frustration och säger MÅLA! ;-)

    • Ja, så drygt det är när det blir helt fel. Åh, jag går och grämer mig för det där… Vet inte om jag orkar måla om… Är ju ett litet barnrum och väggarna kommer bli rätt fulla så det kanske inte märks så mycket när allt kommit på plats. Jag är så ivrig på att börja med mitt projekt nummer två, att göra trädet att jag inte vet om jag har tiden till att måla. ;-)

  2. Men va typiskt:( Konstigt det där att tapeter kan bli så annorlunda när de kommer upp på väggen! Hoppas att det löser sig!!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *