Super erbjudande!

Ni som älskar Pieces leggings (jag vet åtminståne en bloggläsare :-) ) måste ta en sväng förbi Veromoda snarast!

Jag gick förbi igår och se har erbjudandet på Funky highwaist leggings (och någon mer) ”1 par 149:-, 2 par 199:-”. De kostar ju vanligtvis ca 299-350:-!

Jag slog till på ett par svarta med vaxad yta. Har spanat på dem länge på Nelly, och lillsis köpte också ett par så jag fick dem för en hundring. Tjoho! Mer än då behövs det inte för att göra min dag.


Ber om ursäkt för dåliga bilder och för dåliga rumpbilder. Försökte posa bäst jag kunde. ;-)

Tips är att prova dem också, jag tog XS/S, eftersom jag har det på ett par andra och visst såg de lite smala ut i butiken men jag orkade inte prova då. Jäklar vad jag fick kämpa för att få upp dragkedjan! Men på kom de som ni ser ovan. ;-)

9 thoughts on “Super erbjudande!

  1. Åh jisses. Var där för en vecka sen och köpte två par för 459. Tyckte det var ett bra pris. Får bli ett besök imorrn oxå. Var det på stan eller gränby?

  2. Köpte svarta jeans som var supertighta och blå med hål som var lite stora så att prova först är verköigen ett bra tips

  3. Wihooo! Hoppas erbjudandet finns här i stan också! MÅSTE ha ett par svarta brallor! Eller ja, brallor. Punkt. Använder ju endast samma (pieces) hela tiden…

  4. Jag älskar dessa byxor å jeans, perfekt för dem som nyss har fått barn å vill dölja magen. Super sköna å snygga

    • Ja verkligen! Och sköna sen när man ska härja efter barn då de sitter där de sitter och man slipper riskera att visa något man inte vill visa. ;-) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *