Super bekväma jeans

I fredags på stan så mötte jag upp Annelie på Veromoda där hon provade byxor, och jag kunde inte motstå att köpa ett par likadana trots att jag inte kunde prova eftersom jag hade Isak i Babybjörnen. Men som jag är nöjd! De är riktigt bekväma och dessutom håller de in en postgravidmage fin-fint.

Märket är Pieces och de finns faktiskt hos Nelly för 299:- (Tror de kostade 329:- på Veromoda) och gissa om jag blev lite glad när jag såg att det var dom jag vart så sugen på att klicka hem men inte vågat för att jag inte vetat hur de skulle sitta! Funky highwaist leggings heter de. Jag gillar ju när de är lite högre i midjan så att man slipper visa mer av kroppdelar som man kanske hellre inte visar alls. ;-)

Bjussar på dessa bilder för att ni ska se hur de sitter… :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *