Störd som tittar efter vinterjackor?

Hur störd är inte jag som kikar efter vinterjackor NU? Jag vill vara sluta och leva i tron om att sommaren fortsätter för evigt.

Men jag kan ju inte låta bli när man ser såna här godbitar:

Finns hos LaRedoute och kostar 899:-.

Jag tror att det kommer att komma nå liknande till Lindex också i slutet av sommaren. Undrar om man kanske inte måste ha en skinnjacka med fårskinnspäls i höst? Men ja, jag ska avvakta. Speciellt eftersom det brukar dyka upp både en och två (och ofta fler) rabattkoder efterhand. Nästan så att det känns otroligt korkat att beställa för ordinarepris.

Nope.

Lunchen är slut.

Back to work.

JAG VILL HA SEMESTER IGEN!

One thought on “Störd som tittar efter vinterjackor?

  1. Guu vad du spanar vinterjackor! Nej, inte än!! :D

    Sv: Det kanske är fullmåne, jag tycker att det är så ljust hela nätterna att jag knappt ser den:/ men när det är fullmåne har jag alltid problem att sova..vänder och vrider på sig en evighet, usch. Inatt hoppas jag på bättre sömn. Hoppas du också får lite mer. Inte kul när man inte kan / får sova:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *