Störd mamma fixar och donar

Eh ja, jag fick lite spel i kroppen när jag såg att det INTE regnade idag så jag for ut och fixade med uteplatsen som jag tänkt göra länge (dvs flera dagar…). Bara att muta de mammiga gnällspikarna till barn och sätta igång.


Förut stod bara solstolarna uppe på trädäcket.


Konstrottinggruppen stod längst in i förrådet, inne i ett litet skumt minirum och massa saker framför. Jag fick slita mig bokstavligen blodig, men fram skulle de! Bordet som skulle slängas låg längst inne i lilla garaget som är fullt med byggbråte, men jag fick fram det med. Är jag inte grym va? ;-)

Även om jag är grym så misstänker jag att jag är lätt störd. Det kanske inte var riktigt rätt grej att börja slita med när jag är ensam med två grinollar och har vart det i en veckas tid.


Mutade grinollar. Världens sötaste grinollar. <3 - Posted using BlogPress from my iPhone

3 thoughts on “Störd mamma fixar och donar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *