Stolt flickvän och en riktigt pissig dag

Imorgon börjar my love sitt nya jobb som UTVECKLINGS CHEF. :-) Jag är en mycket stolt flickvän. ♥ Och det var det som vi firade i fredags. Jag fick inte skriva här förrens det var helt officiellt.

Annars idag så har det vart en förbannad piss dag. Nacken min verkar inte vilja vara min nacke längre, för fortsätter den så här så tänker jag kapa bort den. Lätt värt att ha huvudet direkt på axlarna.

Men jag kämpade på hela dagen på jobbet, trots att jag ibland kände för att gråta och slita ut ögonen (ok, jag överdriver). Sen blev det ett väldans träningspass för att köra hem en hängig och febrig Tuva i vagnen genom 15 cm nysnö… Men all träning är bra träning, visst?

Nu ligger Tuva och hostar inne i sin säng. Min lilla trötta lilla älskling som jag får vara hemma med imorn.

Ärsch, vi hörs snart igen. Med ett lite mer positivt inlägg. :-)

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *