>Stockholms shoppingen!

>

Detta var vad jag kom hem med från Stockholm:

Koftan med små hjärtan är till mig och kostade 179:-, lilla toppen är till en liten, liten nyfödd Skellefteå-bo. Jag antar att Frida inte kommer att hinna gå in och kolla här innan jag har hunnit posta upp den.  Jag tyckte att lilla-lilla toppen var hur söt som helst med volang, små stjärnor och silver/glitter tråd…

Skor fyndade på rea för 299:- istället för 449:-. Rätt så bra va?

Men visst var jag duktig? Ingen super-shopping här inte. Den stod Slemmis för. Hehe. (Men som hon sa, allt hon köpte var saker som hon verkligen behövde och hade tänkt att hon behövde.) Men jag är ju lite avis, jag ville också super-shoppa!

Fast jag kom ju på att jag har lite mer nytt i min garderob som jag glömt att visa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *