Städdag istället

Egentligen skulle jag och Annelie gått på VIP-frukost på Lindex idag men det blev inställt och tur var väl det för jag var inte på bra humör imorse när jag vaknade av en bökig Isak 05.00 då han var hungrig för tredje gången sen klockan 23 då somnade. Klockan 23 är lite av ett magiskt klockslag för Isak förresten, han somnar för natten i stort sett alltid då. Sen är det mat 01, 03 och runt 05 då han sen oftast är bökig fram till 07 då det är mat igen… Ibland kan han faktiskt sova över första målet men då vaknar jag i panik och tror att han dött istället. Hej å hå, nojig mamma. ;-)

Kul (ja, så kul har jag som tycker att det är kul ;-) ) är ju iallafall att man kan se lite rutiner och det gör ju alltid det lite lättare.

Men eftersom det inte blev någon VIP-frukost så blev det städdag här hemma istället. Jag har faktiskt hunnit plocka undan, skurat, dammat på katastrofområdena och dammsugit.

Igår gjorde jag lite collage till Melba förresten, kika in i deras webbshop. De har så mycket fint nu och erbjudanden varje dag!

Nu ska jag bara dricka upp kaffet sen ska jag ta tag i att städa Tuvas rum. Borde köra en ordentlig utrensning där innan jul också… ”Ska bara” dricka upp kaffet, kolla facebook och lite bloggar… ;-)

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *