>SOVMORGON!!! HURRA!!!

>

Imorse sov Tuva till 8.10! Snacka om en chockad mamma som vaknar av att hennes lilla gosunge ligger brevid och tittar snällt på mamman med sina blå när mamman slår upp sina gröna för dagen och då inser att det är lite för ljust i sovrummet för att det ska kunna vara alldeles för tidigt.

Tuva ville däremot ligga kvar i sängen och mysa med täcket och kudden. När jag tände lampan så gnydde hon irriterat. Sen kunde hon dock tänka sig att gå upp och lägga sig på soffan med täcket och kudden för att titta på Rorri – en racerbil.

Problemet är ju bara att när Tuva sova middag så är hon ju inte alls trött. Hon sov ju mer än 1,5 timme än hon som längst brukar göra! Så efter att ha legat inne i sängen med en klarvaken Tuva i en timme gav jag upp. Nu får hon vara vaken tills vi ska ta bussen till Enköping 15.55 för att möta upp Simon för att åka till Söderbärke.

Det gör nog inget att hon sover så sent idag, farmor och farfar har nog inget mot att umgås med Tuva länge ikväll. Och så kanske hon kan tänka sig att ta sovmorgon imorgon igen…?

Nope, nu ska det tvättas (först i tvättstugan och sedan håret) sen ska jag fixa någon lunch till tokungen som just nu har på sig både mammans och pappans t-shirt. Mycket snyggt. Haha!

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *