Söndagens lite för varma

Ja, det har pendlat mellan sol och regn idag. Trodde att det skulle vara kyligare ute så kavajen åkte på när vi skulle in och handla och spana in nya stora Gränby C medans lill Tuvis lekte med sin bästis/kusin.

När Simon fotar så är jag tvungen att le trots att jag inte vill göra det på kort ”Men se lite glad ut då!”. Vad fasiken, jag gör ju så gott jag kan. ;-)

Kavaj från h&m – Mörkblåstuprör från h&m mama – Drömfångarlinne från Avanna (invigdes idag, det är såååå fint!) – Väska från KappAhl – Ballerinas från Skopunkten – Armband köpt i Barcelona.

13 thoughts on “Söndagens lite för varma

  • Tack! :-) Härligt, när bebisen kommit ut så kommer jag lägga en beställning. Garanterat! Och kommer drömfångaren så kommer den vara ett givet val att klicka hem. Jag älskar det trycket! :-)

   Och du ska vara stolt över dina grejer, de är ju så fina! :-)

   Kram!

 1. Du är så fantastiskt fin! Fattar inte hur man kan se så freeeäsch ut när man är gravid!? hur gör du människa? haha jag såg ut som 7 svåra år! :/ haha
  Härligt med fint väder.. det känns som snart är hösten här och då kan man bunkra upp med tjockare kläder.. lite trist! Men då kommer ju eran bebbe:D
  Ha en toppen dag!
  kramis

  • Men åh, tack! Jag känner mig som sju svåra år så det var härligt att höra. :-) Jag ser faktiskt fram emot hösten nu, tycker det ska bli mysigt att klä på sig lite mer, och så nya lilla bebisen så klart! Nu har jag ju börjat längta så att det gör ont efter att hon ska komma. :-) Ha det fint! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *