Söndag som är som en lördag

Man skulle ju kunna säga att det är lördag idag eftersom måndagen imorgon är en söndag.

Men ja, dagen idag har vart bra. När jag och Tuva fått i oss frukost och slappat framför Bolibompa ett tag så gick vi ut och planterade, vattnade och rensade ogräs i trädgården. Vid 10-snåret dök bästis kusin Erica upp och det var två tjejer här som lekte SÅÅÅ fint. De har så himla kul tillsammans. Trots att det blir en del gråt (gråten står iofs Tuva för till 99,9%) och bråk också. ;-)

Vi åt lite jordgubbar och jordgubbskräm innan det var dags för Erica att åka hem vid 13-tiden då det egentligen var alldeles för sent för Tuva att sova men eftersom de lekt så himla bra innan så ville jag ju inte avbryta… När de leker så bra som de gjorde idag, då är det ju nästan som att ha en barnvakt här när de leker. De sköter sig själva så bra!

När Tuva sovit klart så gick vi ner till kusinerna istället, och där bjöd storasyster på mat idag igen. ♥ Supermumsig tacokyckling. Jag åt så jag sprack. Nästan. Efter massa lek, och avslutningsvis lek i lekparken med morfar, morbror och ytterligare en kusin så gick vi hem och hade myskväll ikväll igen. Dvs att vi hyr en film via telia-boxen och sen har Tuva lagt sig för att sova i sin pappas säng. Men hon är mycket medveten om att det är för att pappa är borta som hon får göra det. :-)

Imorgon kommer Simon hem igen! Som vi längtar. ♥

Och imorgon förmiddag har vi också tvingat med oss morfar + morbror (min pappa och lillebror Ville som är 5 år) att åka tåg med oss. Den här museijärnvägen som går utanför här. Vi åker in till stan och tar nästa tåg tillbaka. Tuva är ju besatt i de där tågen så det ska bli riktigt skoj.

Nope, det här blev ett långt inlägg som nog ingen har intresse av att läsa. Men, ja, saksamma. Avslutar med två bilder från idag på en av våra fina stora rododhenron (och hur stavas det då?) buskar bara för att ett inlägg (speciellt ett sånt här med massa text…) utan bilder är ett tråkigt inlägg. ;-)

Godnatt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *