>SOL och massa god mat

>

Åh, vad solen gör mig glad.

Efter en prommis runt i Söderbärke så var vi ute och härjade ett tag innan Tuva skulle sova. Och Tuva njöt för en gångs skull av att vara ute! Fanns ju så mycket roligt på marken…

När Tuva skulle sova så bjöds det först på massa gott fika, och sen tillbringades resten av tiden hon sov i en badenbaden i solen och värmen. Hur härligt var inte det?! Precis vad jag behöver och vill ha. Jajamensan.

Nu ska vi snart äta påskmiddag här och imorgon blir det grillat. Älgfilé, det ni. Hur gott som helst! Påskmiddagen ser jag viserligen också fram emot så mycket så att det vattnas i munnen. Speciellt räkomeletten… Åhhh…. Mmmm….

Nu hör jag Snuttan härja för fulla muggar, ska nog gå och roa henne lite jag med.

Hoppas ni har en fin dag!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *