>SNURR

>

Åh… Saker som flytt, visningar, budgivning, renovering snurrar i mitt huvud just nu. I natt vaknade jag och kunde inte somna om för att huvudet bara snurrade av tankar kring allt det.

Och då har vi bara kommit till steg 1, dvs visningen! Eller iofs, vi har ju vart med på en budgivning av en lägenhet vi verkligen ville ha, men folk var ju visst tokiga i den. Den slog liksom rekord i området… Bara att glömma och gå vidare.

Men så var vi ju på visning igår, jag såg grym potential men Simon kunde inte riktigt se den. Det kommer att behövas målas om i taken, tapetseras/målas om överallt, slipa parkettgolvet + lacka, lägga klinkers i hall och kök, och köket, ja, det skulle man ju vilja riva ut och sätta in ett helt nytt… Badrummet var väl inte heller i toppskick, men jag tror att det går att fixa till med små medel.

Så det kommer att innebära en hel del fix alltså. Men kan man få den billigt och att vi säljer våran för ett hyfsat pris så kommer vi ha råd! Sen är det ju "bara" en trea, så att det är ju inte som att fixa iordning ett helt hus eller så.

Jaja, svammel, svammel, men man kan ju bara tänka sig hur mycket som kommer att snurra i mitt huvud om det nu visar sig att vi kan köpa den eftersom det snurrar på rätt bra redan nu. Haha!

Håll tummarna för att den inte bli dyr nu… Jag vill ju så gärna bo i det området…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *