Skräckfilmskväll! (dvs komedikväll)

Japp, ikväll hade jag småsyrrorna här på ”fredagsmys” och skräckfilmskväll. Linnéa fick välja vilken film vi skulle hyra via boxern och det var sista gången hon fick göra det.

Men det var ju kul iallafall! Shit pommesfrites vad vi skrattat! Och helt otippat var det tjejen med störst tuttar och mest urrigning som överlevde. Vi trodde hon skulle åka först, alternativt som två efter det korkade tjockisen.

Tuva och Zacke lekte en timme också innan båda sussade sött. De kokade kaffe, körde barnvagnarna och Tuva försökte få Zacke att fly från monster men det var han inte riktigt med på. Hihi, sötnosarna. ♥

Nu ligger jag och min kära (Macbooken) i sängen och väntar på att den andra kärleken ska komma hem från sin pubrunda. Jag lovade att vara vaken men det ångrar jag lite nu…

Vet inte om jag ska våga mig på att fortsätta spela ”The moron test” på iPhonen heller… Jag känner att jag börjar bli besatt så då kommer jag väl spela hela natten. ;-)

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *