Skötbord uppe!

Projektet för dagen blev att få upp skötbordet, det var faktiskt lite krångligare än jag trott… Bitarna passade inte helt hundra. Tur att jag har en gravid kropp som tyngd. ;-)

Så här kommer det nog se ut i vårat lilla badrum:

Skötbordet kommer från Ikea (Sniglar för 299:-) och likaså skötunderlägget, grodskötunderlägget (som ligger under) och handdukarna. ”Standard gods” korgen, de små runda silver korgarna och silverpåsen kommer från h&m home. Lilla virkade (vit med silvertråd) korgen har storasyster gjort. Mobilen med fiskar kommer också från Ikea, men när Tuva var bebis. Hon älskade den!

Jag tror dock vi ska vända på skötbordet, så det står med kortsidan mot tvättmaskinen istället. Badrummet är ju väldigt litet så man kommer ju få böka lite och skjuta fram och tillbaka när man ska tvätta… Men det är ju inte så mycket att göra åt saken. Ett skötbord vill jag ha iallafall. Skönt att ha allt på ett ställe och slippa böka fram och tillbaka varje gång.

Ett större badrum är ju på gång, det ska rymmas i utbyggnaden. Det kommer att bli grymt! Och toan vi har nu får bli toalett/tvättstuga.

Och nej, skötbordet ska inte stå där tills bebis behagar anlända. Det ställer vi ut i förrådet precis som där är så är det ”bara” att lyfta på plats sen när bebisen kommit hem. Skönt att ha det ihopbyggt och fixat iallafall.

So long!

4 thoughts on “Skötbord uppe!

  1. Skönt att ha en grej klar inför bebisen ankomst :)

    o jag vet precis hur du känner ang. badrummet- vårt är super liten, 4 personer inne samtidigt, tvättmaskin och så skötbordet… då finns de ingen plats kvar sen ;) skönt för er att ni vet att badrummet kommer bli större i framtiden!

    Hoppas ni har en fin kväll! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *