Sista inlägget om nyår

Här kommer lite bilder också från nyår, sen är det nog. :-)

Vi åt middag (alla hade tagit med sin varsin paj) medans barnen härjade på. Och jag som tog plats bland de sista fick en plats långt in vid bordet så jag kunde inte springa på barnen utan fick sitta på min plats hela middagen. Himla typiskt. ;-) Därav dåligt med bilder också. Jag njöt av att få koncentrera mig på att äta själv och att prata med resten. Behövs inte så mycket för att göra en glad nu för tiden. ;-)

Barnen härjade på, minst sagt, jag tittade in i Tuvas rum och då låg allt, ALLT, i hennes rum i hennes säng. Oups. ;-) Men så länge barnen var nöjda och lekte så. :-) Och de var faktiskt väldigt snälla hela tiden.

Till kaffet så hade Simon ordnat en liten intro-tävling (introt till tv-serier) och min storasyster visade sig ha en GRYM talang för det. Hon tog de flesta på första tonen! Hur TUSAN klarar man det. Jag är imponerad!

Efter lite raket-uppskjutning (spännande tyckte Tuvisen! Synd bara att det snöade helt galet mycket) så drog halva sällskapet hem (Mamma, pappa, Linnéa, Ville, Britt och Boman) och vi andra (våran lilla familj + familjen Willén) kämpade på in i det sista. Dock med aningens trötta kids i slutet.

Tolvslaget firades ute i vårat uterum som har grym utsikt över ”byn”. Vi bor ju på ett berg som sagt. 1 minut över 12 blev Tuva katastroftrött och somnade så fort vi fått henne i säng. Aldrig vart med om att hon kraschat på det viset. :-)

Tack alla söta fina rara som firade med oss! Jag hade en toppen nyårsafton! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *