Simskola!

Tuva har börjat på simskola och igår så var hon där för andra gången, och hon tycker att det är SÅ kul. Hon bara strålade när hon kom ut till duschen (föräldrarna får hänga i omklädningsrummen under tiden) och berättade att hon hoppat i på det djupa och simmat på det djupa med. Duktiga unge! ♥

Min tanke var att hon bara skulle gå den här terminen så att hon lär sig simma ordentligt till sommaren, eftersom hon lärde sig så mycket under sommaren så vore det synd att kasta bort det. Men om hon tycker att det är så här kul som hon gör efter två gånger så kanske hon får fortsätta i höst. Om hon vill som sagt.

Jag vill ju gärna att hon lär sig simma, jag tror att jag kanske lärde mig i 6:an? Eller iallafall då på mellanstadiet då man var tvungen att ta simborgarmärket. Satan så jag fick kämpa med det! Haha! Och så pinsamt det var att inte kunna… Jag ville liksom inte åka och bada på badstränder där jag visste att jag kunde träffa på kompisar för att jag tyckte att det var så pinsamt. Sen var det kanske lite för att jag var så omogen så att jag tyckte att det var roligare att härja med småsyskonen än att spela cool på stranden. ;-)

Ska man ut och köra båt så kan det vara smidigt att kunna simma. ;-)

Ska man ut och köra båt så kan det vara smidigt att kunna simma. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *