>Silksheen (och frisörbesök)

>

Jag har haft lite panik över mitt hår, och idag gjorde jag slag i saken och ringde till en frisörsalong (Hair & Face som är nyöppnad i St Per) som har halvapriset just nu. Snål som man är, och så är jag ju sugen på att testa någon ny frisör och se om det finns nå bättre… Men det här var inte bättre, och nästa gång ska jag ta mig tusan gå tillbaka till min gamla, jag blir ju ändå ALLTID nöjd. Jag har bara saknat att hon inte säljer på mig en massa produkter! Håret blev väl vad jag betalade för antar jag, det tog en halvtimme och mina kluvna toppar är borta. Inte så mycket mer än så. Därför blir det ingen bild…

Men jag skulle defenitivt kunna gå dit för att få hjälp med produkter! Det var hon minsann otroligt bra på. Jag hade kunnat komma hem med en drös men nöjde mig med en (sen ska jag köpa silikondroppar till topparna).

"Berikad med mandel & basilika gör denna sammetslena kräm perfekt för medium till grovt hår. Den mjukar upp texturen i håret, ger lätt stadga & kontroll. Fördelar: Reparerar omedelbart ett skadat hår och kluvna toppar En fyllig leave-in kräm som mjukgör hårstrukturen samtidigt som den ger ett lätt stöd Utmärkt till grovt hår UV filter Användning: Applicera en liten mängd i ett handdukstorkat hår och lämna kvar som en vårdande konditionering eller applicera i ett torrt hår för kontroll. Tips: Använd i ett handdukstorkat hår för riklig konditionering och utredning Använd i torrt, stylat hår för att jämna ut och kontrollera ett grovt hår"

Nu har jag ju viserligen inte grovt hår, men jag får väl hoppas att den funkar bra ändå.

Nu: Desperate!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *