Shoppat Mango på MQ!

Jag fick ju ett presentkort på MQ i morsdagspresent, och jag har kikat förbi lilla MQ i forumgallerian ett par gånger, men inte hittat något jag fastnat för.

Så idag på väg från tandläkaren så kunde jag inte motstå att springa in på ”stora MQ” på gågatan. Jag har ju sällan vägarna förbi där, och mina stadsrundor är oftast väldigt snabba nu förtiden. När senast gick jag och strosade runt och hade hur mycket tid som helst liksom? Men, jaja, det jag skulle komma fram till att de ju hade Mango på stora MQ! Yey!

För mitt presentkort så fick dessa två plagg följa med hem, blev väl en rätt fin outfit desssutom?

 

Jag har vart lite sugen på lite ”army” inspirerade byxor, så dessa satt ju finemang! Och ja, jag såg sen att locket på ena fickan står upp, men jag orkade inte ta om bilderna då.

 

Detta linne skrek ”SAAAAARAAAAAA!!!”, så jag var ju tvungen att ta med det.

Jag är mycket nöjd med min morsdagspresent. Skönt att ha det presentkortet uppshoppat så man slipper känna hur det ligger i plånboken och bränner och skaver och vill ut hela tiden. Hehe.

Nu ska jag kolla på min The Hills-box. Blev ingen fotbollsträning idag för att Simon inte hann hem innan jag skulle åka.  Men jag tog en 40 min löprunda istället.

Ciao!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *