Shopello och favorit jeansen

Jag har vuxit ur mina favorit jeans som jag köpte i våras från Cheap Monday, och nu när jag satt och sökte runt så hittade jag sidan Shopello. Där kan man skriva in ett sökord och sen kommer det upp reultat från flera webbshoppar (och Tradera!). Väldigt smidigt när man är ute efter en specifik produkt eller märke.

Som nu då. Jag sökte på Cheap Monday Second Skin och fick 16 stycken träffar på mina favorit jeans. Toppen!

Jag blev bra sugen på de ”Faded Black” från Nelly, andra på översta raden. Sen de som ni skymtar först på andra raden skulle jag gärna ha i min garderob och de tredje som ni skymtar där nere är  nog de jag har sen tidigare. Skulle ju mycket gärna ha ett par i en mindre storlek så man slipper gå och dra upp byxorna hela tiden.

Sen såg jag även att de leopardfärgade är 50:- billigare hos Nelly än hos Zalando… Smidigt att få upp priser och webbshoppar så där på samma sida.

Åh, nu gäller det att hålla shoppingfingrarna i styr… ;-)

3 thoughts on “Shopello och favorit jeansen

    • Ja, jag gillar ju den där modellen från Cheap monday, men jag måste nog testa i butik. Tycker de kan variera så mycket i storlekarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *