Shoes, shoes, shoes, SHOES!!!

Ja, innan Ikea så sprang vi in på Skopunkten en snabbis och när vi åkte till Gränby C för att handla efter Ikea så sprang jag även in på Eurosko… :-)

Detta kom vi OCKSÅ hem med:

Tuva fick dessa två par från Skopunkten, tänkte ju även köpa ett par ”finkängor” men det fanns INGA i storlek 25. Utav 4 olika modeller jag kunde tänka mig så fanns ingen kvar i hennes storlek. Men tur var väl det, för sen kom jag på att det nog inte kommer att användas ändå.

På Eurosko så slog jag äntligen till på mina fina skor jag längtat efter sen jag såg dem i Skellefteå. Nu är de mina! Och min höstskogarderob är nu komplett. INGA mer inköp får det bli nu på skofronten. Har ju köpt 3 nya par, dessa, de från Weekday och så kommer det komma ett par från h&m. Men jag har ju många fina kvar från tidigare år som behöver ut och luftas innan jag kan motivera ett nytt köp.

Men tänk vad knäppt, att jag kan bli så glad av ett par skor ändå. :-)

Nu ska jag ut i solen lite innan den försvinner och innan Simon kommer hem, för då blir det fullt ös med att fixa inför kräftskivan vi ska ha här med min familj ikväll. Ska bli SÅ skoj! :-)

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *