Scarfs till Tuva

De här scarfsen beställde jag från samma tjej som gjort Tuvas fina mössor och jag är väldigt nöjd med dem. Mjuka och sköna med fleecefoder på insidan, och att det dessutom är knäppning i bak och man slipper dra något över huvudet på argbiggan så underlättar det ju påklädningen något enormt.

Tuvas två tidigare vintrar så har vi ju kört med hennes mormors ”bluffollar” som är helt suveräna de med, men nu får jag inte på dem. Tuva total vägrar. :-( De är ju egentligen varmare så det hade ju vart bra om de funkat…

Men nu får hon matcha mössan istället. ;-)

75:-/st och 12:- i frakt. Prisvärt om något.

One thought on “Scarfs till Tuva

  1. De var ju superfina, mössan också! Coolt på en tjej och inte bara supersött som överallt annars!

    Sv: Ja, har hon tur så är hon ju med i huvudet iaf..tycker att det är lite fult mot barnet men å andra sidan så vet ju inte barnet om ngt annat praktiskt taget förrän det är i ”vuxen” ålder.. Ja, jag får börja springa på loppis! :) Jag använder klänning så fort jag kan! Lätt det bästa plagget att bara dra på sig men jag har inte så många av samma sort och shoppar inte i den utsträckningen jag gjorde förr som tur är..har alldeles för många som jag använt typ en gång. Som Chloéklänningen jag köpte 2002 tror jag..En gång har jag använt den, lite illa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *