>Sånt som gör ont i mammahjärtat

>

Igår morse när jag gick till jobbet så såg jag en mamma som gick med en barnvagn och pratade i mobil. I vagnen låg en liten, liten bebis (man hör ju på rösten om det är spädbarnsvrål eller ej) och skrek för fulla muggar så det skar i mitt hjärta. Och ur vagnen så stack det upp en liten, liten kritvit hand som viftade… Stackarn hade inga vantar eller något! Lilla handen såg alldeles kall ut! Och mamman såg alldeles obrydd ut.

Sånt där gör att det värker i mitt mammahjärta.

Jag kanske är världens blödigaste mamma, och jag har väl skämt bort Tuva med att hela tiden bry mig, bära och ta hand om henne när hon skriker men va fasen. Det är ju mitt barn! Hela mitt . Hon är värd det bästa och allt jag kan ge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *