>Så här har vi sett ut idag

>

  • Tunika (ny! Låg i paketet tillsammans med den blå skjortan jag hade igår och fjärilen som jag har på fingret. Det var allt till mig i det paketet) från h&m
  • Vitt linne från h&m
  • Fjärilsring från h&m
  • Jeansleggings från Lindex barn
  • Kilklackar från Din Sko (gamla)
  • Armband från Cocoo och Nelly
  • T-shirt med döskalle från h&m (låg också i h&m-paketet, nu är det bara en shortsdress till Tuva som jag fortfarande inte visat).

  • Jeansleggings från h&m

  • Prinsess-huvtröja från Lindex

  • Skor från Pax

Hihi, min sötnos ser lite rolig ut på första bilden. Jag frågade om jag fick ta kort på henne och javisst, det fick jag. Hon ställde sig duktigt vid bordet, tog ur nappen och fyrade av sitt största leende. Sötnosen min! På andra bilden så ser hon lite blank ut, hon är nämligen nyinsmord med spf 50.

Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *