Risig i kistan

Hehe…

Idag passade jag på att svänga förbi lilla loppisen här i Gunsta eftersom jag hade lite tid mellan Gränby C och dagishämtning.

Och se vilken fin kista jag fyndade!


Tanken var att ha den i Isaks rum, men den passade ju bra in i våran hall (kanske att jag borde måla den vit…). Perfekt med extra förvaring OCH sittyta. Det är något som saknats.

Två plastbackar från Ikea passar perfekt och då blir det en liten yta kvar där Isaks skötkasse får plats. (På bilden är det ju bara en back, hade inte fler tomma hemma, ska även på en till grå sittdyna.). En back till varje barn och kanske kommer våran proppfulla hatthylla se lite mindre överbelamrad ut från och med nu.

150:- kostade den bara dessutom, och jag skramlade ihop till den i Simons myntburk så man kan ju i princip säga att den var gratis (och att loppisen har växel för en tid framöver…).

I’m happy!

5 thoughts on “Risig i kistan

  1. Haha du lyder alltså order? Tjohoo! Haha nä men seriöst så tycker jag den är riktigt riktigt fin som den är men ni kanske inte tycker det passar med träfärg i er hall. Jag skulle behålla den som den är i alla fall:-) Och som sagt, lite mindre att göra hehe.

    • Klart jag lyder order! ;-) Egentligen är det väl vitt det ”ska” vara i hallen. Men man kan ju bryta av också. Men jag har den som den är nu, sen om jag känner att förnya (och helt plötsligt inte har något att göra ;-) ) så kan jag ju alltid måla den då. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *