Redo för läggdags

Så där ja, efter att vi tagit på pyjamas så tyckte Tuva även att hon skulle sova i nya silverballerinasen och tomteluvan.

Min sötnos. ♥

Annars idag så har vi fixat och donat här hemma. Hallen är numera helt klar (det sista ovanför garderoberna är tapetserat, lister dit satta och spegeln upphängd.) och jag städa ur ena garderoben som står i Tuvas rum så hon kunde få halva den också att ha grejer i. Hon skulle egentligen behöva hela den också, men någonstans så måste vi ju ha någon form av linneskåp… Tuvas rum är ju så litet så det blir ju lätt fullproppat och rörigt, men nu känns det lite mer ordnat igen.

Och dessutom lagade jag super god mat, älgstek med potatis och kantarellsås (+sparris, vitlöksbröd och oliver…). Mums!

Nu ska jag kika lite på tv och vila min ömma hjärna.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *