Recention Cliniderm + tävlingen!

Nu har jag testat Cliniderms produkter i nästan en vecka tror jag. Och detta har jag kommit fram till:

Rengöringen – Ultra soft cleasing gel

Den är väl bra. Den gör sitt jobb om man säger så. Men jag ÄSLKAR ju min vanliga rengöring så det är ingen som jag skulle byta ut mot den. Jag vill ju ha lite mer ”drag” och känna den här super rena känslan. Men om man har känsligare och torrare hud som inte tål för starka produkter så tror jag säkert att den kan vara grym.

3 av 5 får den av mig.

Ansiktscremen – Active protection Day creme

Ansiktscremen är riktigt bra, den ska jag fortsätta använda nu efter att jag testat klart. Den är lite fetare än min vanliga från Dermalogica så den passar bättre nu när man är lite vinter torr. Mjuk och skön blir man i huden.

4 av 5 får den av mig.

Serum – Age delay serum

Lite samma sak här som med rengöringen, jag har min från Elisabeth Arden som jag älskar. Så det är ingen som jag kommer att fortsätta med. Dock har jag absolut inget negativt att komma med, och skulle jag välja ett budget alternativ mot mitt så skulle de här stå på tur. :-) Tyvärr så har jag ju inte hunnit testa det så att jag sett några ”förbättringar” (och inte heller försämringar), men det känns bra på huden och man blir mjuk.

4 av 5 får den av mig.

GLÖM INTE MIN TÄVLING FRÅN CLINIDERM!

Vinstchansen är enorm just nu. ;-)

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *