Räk-björn

En sån här björn-overall ville jag verkligen ha när Tuva var liten (dock var hon ju i stl 74-86 hennes första vinter), jag letade och letade men hittade ingen någonstans.

Den här hittade jag hos Ellos för fjuttiga 179:- och sen hade jag 40% en valfri vara + 25% på resten av beställningen. Så förutom den svarta overallen (dessutom är det ju stjärnor i också, me like!) så kom det med lite annat till både Räkis och Tuvis. Mycket på rea fanns det ju också.

Så nu får jag nog kanske lugna mig lite med bebiskläder ett tag. Haha! Men det är ju mycket annat som behövs också, filtar och grejer. :-)

10 thoughts on “Räk-björn

  • Ja! Den var ju så söt… Och får man en liten kräkis (som Tuva var när hon var liten) så kan man ju ha behov av ett par overaller åtminståne. :-)

   • Men vilken djungel det är med bebiskläder för en som ska ha första! Tycker det är jättesvårt att veta vad man behöver, i vilka storlekar osv. Fast vi har iofs inte börjat sätta oss in i det alltför mycket än, har ju för sjutton två hela veckor kvar till UL! :) och jag har inte riktigt velat börja handla något innan man har sett att den lilla krabaten lever loppan där inne :)

    • Ja, det är en djungel när man väntar första! Och googlar man på ”bebislistor” så får man upp milslånga listor med alla möjliga saker. Man blir ju hel snurrig. Men grejen är ju den att man KAN ju åka in och köpa saker efter också. Det glömmer man lätt bort. Och kan man inte åka hela lilla familjen så kan man ju iallafall skicka pappan, han brukar ju vara i hyfsad form första tiden om inte mamman är det. :-) Sen att inte köpa för mycket i strl 50, det växer de fort ur och man brukar få ett gäng kläder i den storleken av alla besökare som kommer första tiden. Det enda jag kom på att tipsa om är många sköna filtar! Vi köpte två och de blev nerbajsade första dagen. Haha! Sen fick hon ligga i handdukar på BB (vi var där i fyra-fem dagar), inte så mysigt kanske.

     Men ja, det är nog smart att vänta tills efter UL, så man vet att det är något som mår bra där inne. Ska ni kika efter vad det är för kön?

     Ha det fint!

     • Tack så mycket för tipsen! Jättesnällt! Ja, när jag tänker efter vet jag ju själv att man kommer släpandes med minikläder till vänner och familj som fått barn så det var verkligen bra att ha med det i åtanke :)

      Vi har hela tiden sagt att vi inte ska ta reda på könet men samtidigt börjar man (iaf jag) bli galet nyfiken! :) Men jag är nästan tvärsäker på att det blir en liten pojke. Det verkar vara grabbtema i båda våra familjer nämligen. Fast man vet ju verkligen inte, trenden kan ju brytas :)

      ha en härlig söndagkväll!

     • Hihi, jag var ju också tvärsäker på att det var en pojk i min mage eftersom det kännts så annorlunda mot när jag väntade Tuva. Men vad spännande men ultraljudet, det är verkligen en häftig känsla. :-)

      Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *