>Räcker det inte med två?

>

Tuva har ju fått de två mittersta tänderna i underkäken och uppenbarligen är det någon/några till på gång. Hon dreglar, tuggar och sover dåligt. Och så har hon pytte lite feber (37,5) trots att hon är friskare nu än hon vart på flera veckor.

Så allt tyder ju på att det något sånt på gång. Kunde det inte räckt med två? Jag tycker ju att det är rätt så skönt när vi får sova hyfsat på nätterna…

Annars idag så har jag vart rätt duktig. Jag har sorterat bort lite saker från hyllorna i skrubben som ska göras om, sorterat in i en pärm och rensat bland alla mina "viktiga papper" och så har jag lekt med Tuva.

Sen har jag letat kamera. Jag vill ju vara lite påläst och veta vad jag vill ha. Ska ta lite råd från den mer ekonomiska delen här hemma (Simon) innan jag slår till. Tycker han att det är en bra idé så är det ju det. Jag kan ju tycka att dåliga idéer verkar rätt bra de med. Haha!

Ja, ja. Det var min dag det. Nu ska jag laga köttfärssås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *