Pytte lite sömn, dagen och shoppingen

Inatt somnade jag vid 00-snåret,  sen ville Tuva upp 6.15. Och under de få timmarna fick jag springa upp 5 gånger varav två av gångerna jag fick lägga mig och söva om henne. Gahhh… Tur att jag inte är rädd för att opereras för om det fortsätter så här så kommer jag behöva skära bort två rejäla påsar tidsnog.

Men idag har det vart en bra dag ändå. Jag halvslumrade och myste på soffan med en seg Tuvis (vad sjutton ska hon upp för när hon ändå är trött?) fram till 8.30. Efter vi väckt en seg pappa så drog jag iväg in tillsammans med big-sis för att möta upp Carro för ”lite” shopping och lunch.

Det blev ju inte bara shopping till Tuvisen, men det får jag ta sen. Detta är dock vad som kom hem till henne (det var ju det som var nödvändigt att köpa. Det och present till Pappa.)

Jeansleggings (som hon egentligen inte behöver) från Lindex för 129:-, de är precis lika de jag har (mina kommer ju också från barnavdelningen) så jag kunde inte låta bli att köpa.

En topp med volanger från Lindex för 79.90:-.

En velourtröja med coola detaljer från Lindex för 179:- (men hade en rabattcheck på 30%).

En mjuk sweatshirtklänning från Åhléns, fyndade den på rean för 60:-.

Efter att jag kommit hem har jag segat, segat och åter segat. Eller segat så gott det går med en uppmärksamhetstörstande två-åring hemma. ;-)

Trött, trött, trött.

Men nu är det lördagkväll och jag ska både få sova och få sovmorgon inatt! Wiho!

Hoppas ni har en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *