>Pizza var det som behövdes!

>

Idag har jag verkligen mått piss, inte lika illa som igår men ändå riktigt illa. Jag har vart helt slut, matt, yr och väldigt illamående.

Vi tog en tripp hem till Funbo efter att Tuva hade vart på förskolan och på vägen hem så mådde jag så dåligt så jag vet inte vad.

Men så när jag klämt i mig lite pizza som vi köpte med oss hem så har krafterna återvänt och jag känner mycket bättre! Wiho! Jag är fortfarande bra yr, men det är ju när jag är uppe och donar. Sitter jag still så funkar det ju. Igår åt jag bara pytte lite yogurt (resten kom ju upp) och idag (innan pizzan) fick jag inte i mig så mycket mer. Och jag är ju verkligen beroende av mat, jag klarar mig verkligen inte länge utan mat. Jag blir fallfärdig. Men ändå lär jag mig aldrig! Jag var totalt osugen på mat och illamående innan jag började äta…

Tur för mig att jag är född här, och inte någonstans där det är svält eller tidigare när man inte hade lika bra ställt med mat och sånt här. Jag hade ju tvär dött. Jag skulle ju ta mig tusan dö om jag var med i Robinson.

Klenfis som man är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *