>Picknick och restaurangbesök!

>

Igår var en bra dag, efter inskolningen på eftermiddagen så blev det picknick i parken nära vårat hus. Härligt, härligt, men super varmt!

Tuva åt mängder med kakor och jordgubbar. Nussen tycker hon är bra att ha i hinken, då kan man ju bära med den som i en liten väska.

På kvällen så sövde vi Tuva i vagnen och gick ut och åt! Jajamensan, ni läste rätt. Kändes super lyxigt att få gå ut tillsammans! Middagen intogs på Trattoria Commedia’s ocharmiga uteservering, men för oss var det optimalt och maten är ju suverän. Italienskt… Mmmm… Efter det hann vi även med en drink (mojito!) på Konsertbaren medans vi lyssnade på Timbuktu som hade gratisspelning på Vaksalatorg. Mycket folk var det i farten den här torsdagen och man fick riktiga utomlandsvibbar! Inte illa det.

Tuva vaknade när vi var på väg hem, och sen fick jag inte i säng henne förrens efter tolv. Men va fasen, hon hade ju vart så duktig hela kvällen! Dock slog hon upp sina klarblå redan vid fyra snåret igen, som tur var fick jag henne att somna om till klockan sex… Tidiga mornar är det som gäller för lill-snuttan.

Idag har det också vart en bra dag, det blev fika (utan Tuva, lyx att få konsentrera sig på vad folk faktiskt säger utan att ha mesta fokus på busungen) hemma hos Carro och nu sitter jag här själv medans Simon är ute och dricker öl. Men det är härligt, det med faktiskt. Skönt att vara ensam ibland.

När mamman var och fikade så var Tuvisen hemma och städade.

Imorn blir en bra dag det med, då blir det sol och bad i Östhammar på dagen och på kvällen blir det party med systeryster och Erika. Är ju inte helt 100 i mitt huvud än, men de där kristallerna mår väl inte sämre av ett par öl skulle jag tro. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *