>Påsk-bild-special del 1 av 2

>

Det får bli två inlägg, ett av påskfirandet i Uppsala och ett av det i Söderbärke. Ni har ju viserligen fått ta del av en del genom mobilbloggandet, men sak samma. Och vissa saker har ju inte hamnat på bild alls… Men sak samma angånde det också.

Här kommer en del av våra påskdagar i Uppsala!

Tuva fick ett Fifi-hus utav sina päron i påskpresent redan på skärtorsdagen, på förpackningen så såg det ut att vara stort nog att rymma typ två sittande Tuvor, men när vi packade upp det så såg vi att det nog kan rymmas runt sex stycken stående Tuvor. Oups… Vi som redan har det lite trångt.

Sen kom Mamma, Pappa, Ville och Linnéa hit på brakmiddag. Så mysigt! Hoppas att de vill bli bjudna på mat fler gånger.  Mätta och belåtna verkade de åtminståne. Hehe.

Tuva fick ett påskägg också och på det så smaskadet det för fullt inne i Fifi-huset. Tuva och Ville härjade så att Tuva var alldeles svettig! Hon älskar verkligen sin morbror.

Då stod det Fifi-besök på Plantagen på schemat tillsammans med kusinerna Hult-Willén. Tuva var mycket, mycket fascinerad (ni har ju redan sett kramen och en till bild från mms-bloggat tidigare) och har pratat om "Stora Fifi" hela helgen. Sen bar det av till nya "Toys ’R us" ett tag innan det var dags för kalas i Sunnersbol. Efter det så var det gasen i botten till Dalarna där vi klev innanför dörrarna vid 18.15 efter en fullspäckad men rolig dag.

Nu ska jag knåpa ihop ett till inlägg med resten av bilderna.

Vi hörs snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *