Party!

Igår hade jag en riktigt bra kväll. Mysmiddag och qualitytime med mamma, bigsis Malin och lilsis Emma. Mycket prat om Paulo Cohelo (det där stavades nog inte rätt), jag är skeptisk och Malin och Emma besatta. Men jag ska ge det en chans och läsa ”Djävulen och fröken Prym”. :-)

Sen dök Erika upp och då blev det party och vi slog klackarna i taket på Flustret (Flurriflurr, Flurran, kärt barn har många namn) innan jag och Malin var tvungen att rusa för att hinna köpa en macka (på Mr Sandwich som visst är Subway? Hihi.) innan vi kastade oss på nattbussen.

Jag hann även med att stupa utanför Flurran precis när vi kom ner och skrapade upp knä, fot och sko. Trots att jag inte var så rund under fötterna. Piiiiiiinsamt. Men jag vet ju hur jag är, så jag hade bunkrat upp med två extra strumbyxor i väskan så det var bara in på toaletten och svira om!

Jag i väntan på god thaimat hemma hos världens sötaste Slemmis. ♥ (Med första strumpbyxorna på)

Emma kände lite folk så vi vilade fötterna vid deras bord. Champagnen är alltså inte våran. Vi dricker ju inte sånt töntigt, nej vi dricker öl! ;-) (med kvällens andra par strumpbyxor på)

En partpingla? ;-)

Smala klackar på kullersten är ingen hit om man heter Sara Djurström. ;-)

Nu blir det fryspizza och cola så kommer jag vara en mamma i form när lilla älsklingen vaknar.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *