>Party-bilder!

>

Såg på facebook nu att Erika som hade festen i lördags (inflyttningsfesten) lagt ut bilder där. Facebook är ju faktiskt bra ibland. Så jag snodde några därifrån och tänkte visa här eftersom det inte blir så mycket party nuförtiden så vill man ju passa på när man har lite partybilder, haha! Men eftersom jag inte vet vilka som kan tänkas vilja visa upp sig här på bloggen så har jag kapat bort alla utom mig. Och Erika då, hon får gott vara med!

En orolig mamma har koll på mobilen… Sen härjar jag tydligen lite grann också. Men det var ju tävling och tävlingar är ju till för att vinnas? Visst? (förutom singstar, där är jag nöjd om jag deltar… Jag inser mina begränsningar i vissa saker och tur är väl det.)

Jag och den nyinflyttade! Det var ju viserligen en till nyinflyttad, men han fick inte vara med på bild. Hihi!

I köket hamnar man till slut på alla fester. Jag hade en liten foto/pose undervisning där, men jag hoppas att min pose på sista bilden inte har med det att göra… Haha!

Lite egoistiskt kanske att slänga upp en massa bilder på sig själv, men vad ska man göra då? Bättre att ta det säkra före det osäkra och inte lägga upp folk som kanske inte vill vara med. Visst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *