>Partajet

>

Ja, det var ju ett jäkla party igår, jag hade riktigt skoj och sen vart det fullt ös på dansgolvet på Flurran. Hur kul som helst! Dock var jag inte så fräsch när jag kom hem, efter att ha dansat mig genomsvettig. Men så ska det ju vara!

Det var grymt utsikt från lägenheten som vi var på förfesten. Man fick med slottet, Carolina och Domkyrkan på samma kort! Lite svårt att se kanske… Annars så var det grym utlandskänsla, solen sken och vi hade utsikt över massa fina takterasser. Mycket trevlig förfest!

Liten glimt av party-outfiten. Linnet från forever21 med nitar var så klart på! Och på första bilden så ser man att jag inte riktigt förstår mig på min nya flashiga mobil än. Haha!

Jag försökte övertala Annelie och Carro om att det blir väldigt flashiga bilden när man har inställningen "kvälls-snapshots" på min kamera, men de var tveksamma… Och idag så är jag nog beredd att håla med dem. Haha!

Tack för en super skoj kväll tjejer! Synd bara att dj’n inte ville spela våra låtar vi ville lyssna på utan bara spela sina tråkiga "house-mixar". Vi ville ju höra hits! Fast Flo Rida fick jag honom att spela (Britney gick inte för sig) och då var det DRAG på dansgolvet. Wiho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *