Övar på att fota

Det var ju ett litet uppehåll mellan fotokursens första del och andra del, och det var nog tur för min del eftersom jag inte vart så flitig med kameran på senaste… Men eftersom våran fotolärare förbjudit oss att använda blixt (eftersom det blir ett till element att ta hänsyn till, och vi borde ha fullt upp med slutartid, bländarstorlek och ISO-tal) så är det ju himlas svårt att fota när det inte är bra ljus.

Bra ljus var det iallafall igår när jag och Tuva var ut och gick en liten prommis i höstsolen och då övade jag lite.

Här är mina helt oredigerade bilder (jag gillar ju annars att dra i kurvor och fixa till dem lite i färg, skärpa, kontrast osv):

Fina gula höstlöv i BRA ljus.

En tjurig Tuvis. ;-)

Droppar på ett blad är ju ganska fint och kul att fota.

En av tre saker som Tuva tyckte var det mest spännande med hela promenaden. Det andra var en död mask och den tredje var en stor bajskorv. Haha!

Tuva på fastukvisten.

Snorbobba! ;-)

Min underbara sötnos!

Tuva tror att stenar är pengar och samlar på sig en mängd så fort hon kan. :-)

Nu har älsklingen dukat fram thé och mackor. SÅÅÅÅ skönt att ha honom hemma! ♥

Ciao!

2 thoughts on “Övar på att fota

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *