Ovanlig helg

Man förstår lite hur byggskadade vi vart senaste dryga året. Men den här helgen har vi inte kunnat göra något eftersom vi väntar på att badrummet ska kaklas klart (köket har vi bestämt att vi ska vänta med tills efter jul eller något.) och vi har haft det så himla bra! Verkligen kunnat umgås som familj och jag har saknat det så mycket. ALLTID så ska det vara prio på bygget eller så vill jag passa på att göra något utan barn, och då blir det prio-prio på bygget resterande tid av helgen.

Men visst är det liiiiite skadat att känna att vi har hela helgen fri när jag var på pokerkväll i fredags och det var fest i lördags? Vi har även hunnit med att göra en liten storstädning och fortsatt höststädningen ute. Haft fikabesök av söta stora lillebror med familj i lördags förmiddag och fikat hemma hos mamma och pappa idag.

Men framförallt så har vi hunnit umgås tillsammans hela lilla familjen. Sitta och bara vara tillsammans i soffan. Det händer verkligen inte ofta, men det borde det göra! Så otroligt värt och verkligen kvalitetstid.

Men alltså, det här förbannade bygget! Jag är såååå less. Tur att det blir snyggt och att vi älskar vårat lilla hus här på berget. När det här är klart så ska jag bannemig inte flytta levande härifrån. Inte död heller för den delen, jag ska spöka här på berget i evigheternas evighet! Bara så ni vet. ;-)

Bild från idag. Vi lagade någon form av långkok på en bit fläskkaré och åt tillsammans med avocadosallad, gräddfil och tortillabröd. Supergott, och enkelt! Och som ni ser så gick det ner i pojkens mage också… Men det gör ju det mesta. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *