Opererad idag igen

Så där ja, då var man opererad igen då. Dock inte av mig själv den här gången utan av en doktor under lokalbedövning och med skalpell. Så ska jag få gå på 10 dagars antibiotikakur också.

KUL! ;-)

Eftersom det blödde rätt mycket (för att vara ett ”litet” sår i foten) och inte ville sluta blöda sa sköterskan ”Nu åker du hem och lägger dig och vilar med foten i högläge”.

”Nej, jag ska tillbaka till jobbet och sen ska jag hämta på dagis” svarade jag, och då kikade sköterskan lite konstigt på mig. När jag sen sa ”Ärsch, nu måste jag skynda mig tillbaka till jobbet så att jag hinner gå innan bedövningen släpper” så kikade sköterskan ännu lite konstigare på mig.

Fot i högläge på jobbet.

Haha! Men vad gör man? Fast jag ringde världens bästa pappa ♥ sen och jag får skjuts av honom idag igen. Och antibiotikan får världens bästa pojkvän hämta ut på vägen hem.
– Posted using BlogPress from my iPhone

2 thoughts on “Opererad idag igen

  1. Aj aj aj :/ Man tänker inte på att fötterna har så mycket blodkärl i sig men de blöder som bara F*N! Jag har opererat för nageltrång 4 gånger och det gör ju så ont och låg jag inte med högläge då så var stortån en fotboll sedan och gjorde ännu ondare. Perfekt sätt för att slippa hjälpa till hemma ;) Hoppas det hinner bli bättre tills du ska till London nu!

  2. Ha ha, ja det är sant. Men det är ju en hund och jag vill ha en riktig bebis som luktar sådär gott och så jag kan få byta lite blöjor osv.. så mysigt. Stackars dig med foten förresten, hoppas det blir bättre snart :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *