Ont i magen

Stackars lilla fågelungen har ont i magen fortfarande… Minifomen (vad jag förstått så tar det ett par dagar innan den har full effekt) har hjälpt till viss det och natten i natt var inte lika illa som natten tidigare. Nu på dagen så har det blivit värre igen och det är svårt att hålla lilla fågelungen nöjd.

Inte för att han skriker särskilt ofta, men han bökar och piper. Vilken nästan skär mer i hjärtat än rent ”illvrål”.

Vi har testat allt möjligt och nu har jag äntligen fått honom att sova ett litet tag i babysittern om jag gungar den med foten samtidigt. Jag tror att det blir en lite ond cirkel, så bara om han får lite sömn så tror jag att det blir bättre. Han är ju så snäll annars, så det är ju så tråkigt att det ska förstöras av att han har ont i magen. Lill-stackarn. ♥

Han KAN andas där bakom. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *