>Onsdag och veckans planer

>

Ursch, jag är less på de här hemma-seg dagarna. Och faktiskt så har jag ju lyckats göra lite åt det på senaste.

I måndags var vi på stan med Maja, i tisdags så var det fika med Erika och Julia, sen babysim, i går var vi hem till Annelie och fikade och idag bär det upp till sjukhuset för att hälsa på Maja, hennes A och deras Neo på neonatal och imorgon så ska vi ner på stan igen.

Jag är inte lika beroende av kaffe idag, för natten som var så tog Simon Tuva och jääääääklar vad jag behövde den där sömnen. Och så skönt att slippa migrän-känningarna för en dag. Lovely.

Nej, bara för att jag sovit så kan jag inte vara helt utan kaffe så nu är det dags för "efter-maten-kaffet".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *