Om förskoleplatsen

Hehe, oups. Det var jag som snurrat till det om det där med gratis förskola för barn som går 20 timmar. Nu har jag ringt kommunen och frågat.

Om man vill ha gratis ”allmän förskola” som är 15 timmar (oftast 3 timmar på förmiddagen, 5 dagar i veckan om inte förskolan har några egna bestämmelser) så får man säga upp sin plats och ansöka om en ”allmän förskoleplats”.

Vill man ha sina 20 timmar i veckan så får man snällt betala sin avgift.

Så, vi kommer fortsätta betala och Tuva kommer att ha kvar sin plats.

Då var det utrett. Ledsen om jag snurrade till det för dig Maja. ;-)

5 thoughts on “Om förskoleplatsen

  1. Haha….ingen fara sara:) (fick jag rimma också). Googlade runt som en tok igår och kom iaf fram till samma som dig. Men visst är det så att syskonet får gå heltid första månaden va? Det framgick nämligen inte speciellt bra någonstans.
    A åker till Italien på måndag så jag å Neo åker till Falun men i slutet på veckan är vi hemma igen och då får vi baske mig försöka få till en dejt….vill ju träffa den lilla stora killen!!! ja och dig å tuvisen också då kanske;)

    kram kram

  2. Knasigt att behöva säga upp sin plats, vår bara ”omvandlades” till allmän. Plus att vi som sagt har fem timmar tre ggr i veckan så hon får lunch också, så jag är supernöjd med hur dom löst det i vår kommun. För ovanlighetens skull :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *